Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول نیوز - شرایط جدید پرداخت یارانه معیشتی توسط هیئت وزیران ابلاغ شده که تغییر چندانی با شرایط اعلام شده قبلی ندارد. از طرفی امروز ۲۴ دی‌ماه آخرین مهلت ثبت نام یارانه‌نگیر‌ها و اعتراض مجدد به دریافت نکردن یارانه معیشتی است. مهلتی که تا اینجای کار تمدید نشده است. به گزارش پول نیوز، امروز آخرین مهلت ثبت نام در سامانه یارانه معیشتی به نشانی hemayat.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

mcls.gov.ir است که از ۱۰ دی‌ماه تا ۲۴ دی‌ماه برای ثبت‌نام خانواده‌های جدید، مشاهده نتایج اعتراض خانواده‌های غیرمشمول و مشاهده اطلاعات خانواده‌های مشمول یارانه معیشتی بازگشایی شده است. از طرف دیگر هیئت وزیران، شرایط جدید پرداخت یارانه معیشتی بنزین را در قالب یک آئین‌نامه ابلاغ کرده است. این آئین نامه نسبت به شرایطی که پیش از این توسط وزارت رفاه و ستاد شناسایی مشمولان یارانه معیشتی اعلام شده بود، تغییر چندانی ندارد.
شرایط جدید پرداخت یارانه معیشتی
هیئت وزیران مصوبه خود را که در آن شرایط پرداخت یارانه معیشتی به تصویب رسیده بود را ابلاغ کرده است. شرایطی که در آئین‌نامه هیئت وزیران آمده تفاوت چندانی با شرایطی که پیش از این اعلام شده بود، ندارد و صرفا یک بند در شرایط جدید پرداخت یارانه معیشتی اضافه شده که بر اساس آن خانوار‌های دارای واحد مسکونی، شغل و خودرو به طور همزمان، یا خانوار‌های دارای دو واحد ملکی، از دریافت یارانه معیشتی محروم خواهند بود. این مورد پیش از این به عنوان یکی از فاکتور‌های شناسایی خانوار‌های غیرمشمول در یارانه معیشتی عنوان شده بود و حالا به مصوبه تبدیل شده است. بر این اساس، خانواده‌هایی که مجموع درآمد آن‌ها از مبالغ جدول زیر کمتر باشد یا مشمول یکی از شرایط شش‌گانه اعلام شده نباشند، ماهانه یارانه معیشتی دریافت خواهند کرد.   شرایط اعلام شده در مصوبه هیئت وزیران برای حذف خانوار از فهرست یارانه معیشتی مطابق موارد زیر است:  
۱- خانوار‌های دارای واحد مسکونی، شغل و خودرو به‌طور همزمان یا خانوار‌های دارای دو واحد ملکی

۲- خانوار‌های دارای املاک و مستغلات با ارزش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در تهران و کلان‌شهر‌ها و ۹۰۰ میلیون تومان در سایر شهرستان‌ها

۳- خانوار‌های دارای خودرو سواری به ارزش بیش از ۳۰۰ میلیون تومان یا خودرو عمومی به ارزش بیش از ۴۰۰ میلیون تومان

۴- کارفرمایان با بیش از سه بیمه‌پرداز

۵- خانوار‌هایی که بیش از این سه سفر خارجی غیرزیارتی داشته‌اند

۶- گیرندگان تسهیلات بانکی جمعا به مبلغ بیش از ۳۰۰ میلیون تومان که در حال بازپرداخت اقساط باشند

توجه داشته باشید که پیش از این «مناصب و مشاغل با درآمد بالا از جمله بازارگانان، پزشکان، اصناف ممتاز و درجه یک، اعضای هیئت علمی، مدیران کل و بالاتر، فرماندهان و مناصب بالاتر» هم جزء شرایط حذف خانواده از یارانه معیشتی بود که در مصوبه هیئت وزیران اشاره‌ای به آن نشده است. امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام در سامانه یارانه معیشتی
سامانه ثبت نام یارانه معیشتی به نشانی hemayat.mcls.gov.ir از ۱۰ دی‌ماه بازگشایی شد و قرار بود تا دو هفته ثبت نام از کسانی یارانه نقدی ۴۵ هزار تومانی نمی‌گیرند و می‌خواهند مشمول یارانه معیشتی باشند، انجام شود. امروز یعنی ۲۴ دی‌ماه مهلت ثبت نام در سامانه یارانه معیشتی به پایان می‌رسد و تا لحظه نگارش این متن، مهلت اعلام شده تمدید نشده است.

کسانی که می‌خواهند به لیست یارانه‌بگیر‌ها اضافه شوند و به دریافت نکردن بسته حمایت معیشتی اعتراض دارند، می‌توانند در این سامانه درخواست خود را ثبت کنند. برای این کار دیگر نیازی به شماره‌گیری #۶۳۶۹* و دریافت کد رهگیری نیست و می‌توانید با مراجعه به سایت سامانه به نشانی hemayat.mcls.gov.ir درخواست خود را ثبت کنید
 
راهنمای ثبت نام بسته معیشتی یارانه‌نگیر‌ها
ثبت نام بسته حمایت معیشتی برای خانواده‌هایی که تا حالا برای دریافت یارانه ثبت نام نکرده‌اند، امکان‌پذیر است. همچنین، آن خانواده‌هایی از اردیبهشت‌ماه ۹۳ به بعد یارانه نقدی نگرفته‌اند، می‌توانند برای دریافت بسته حمایت معیشتی درخواست خودر را در سامانه hemayat.mcls.gov.ir ثبت کنند. برای این کار در سامانه باید گزینه ثبت خانوار جدید را انتخاب کنید و در آن شماره ملی، تاریخ تولد و شماره تلفن همراه خود را وارد کنید. بعد از کلیک روی گزینه ثبت، کار تمام است. درخواست شما در سامانه ثبت شده و بعد از بررسی از طریق پیامک به همان شماره تلفنی که وارد کرده‌اید، به شما اطلاع‌رسانی خواهد شد. توجه داشته باشید که اگر یارانه نقدی ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی خانواده شما در سال ۹۴ یا بعد از آن قطع شده باشید، نیازی به ثبت خانوار جدید ندارید و می‌توانید با اطلاعات مربوط به شماره حسابی که قبلا یارانه‌تان به آن واریز می‌شد، به سامانه وارد شوید.
راهنمای مشاهده اطلاعات خانواده در سامانه حمایت
سامانه حمایت معیشتی برای خانواده‌هایی که مشمول دریافت بسته حمایت معیشتی هستند، فهرست واریزی را ارائه می‌کند. برای این کار باید در سامانه hemayat.mcls.gov.ir روی گزینه ورود به سامانه کلیک کنید و اطلاعات مربوط را وارد کنید. در این روش لازم است شماره ملی سرپرست خانواده را به صورت به صورت یک عدد ۱۰ رقمی و بدون خط فاصله وارد کنید. اگر در یک ماه اخیر خانواده جدید تشکیل داده‌اید یا ساختار خانواده تغییر کرده، باید اطلاعات مربوط به ماه گذشته را وارد کنید. همچنین برای ورود به سامانه لازم است که شماره ملی یکی دیگر از اعضای خانواده را به انتخاب خودتان وارد کنید. اگر خانواده‌تان تک‌نفره است، باید گزینه خانوار یک نفره را انتخاب کنید که نیازی به وارد کردن کد ملی دیگر اعضای خانواده نباشد. برای ورود به سامانه همچنین به شماره حساب سرپرست خانواده احتیاج دارید. این شماره باید مربوط به همان حسابی باشد که یارانه ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی به آن واریز می‌شود. توجه داشته باشید که شماره کارت یا شماره دیگر حساب‌های سرپرست خانواده برای ورود به سامانه به کارتان نمی‌آید. اگر شماره حسابتان را نمی‌دانید، کافی است با کارت بانکی‌تان به یکی از خودپرداز‌های بانک رفته و موجودی بگیرید. شماره حساب روی رسید خودپرداز قابل مشاهده است. با این کار لازم نیست حتما به شعبه بروید و شماره حسابتان را بپرسید. همچنین از طریق سامانه‌های اینترنت بانک می‌توانید شماره حسابتان را پیدا کنید.
راهنمای مشاهده نتیجه اعتراض در سامانه یارانه معیشتی
اگر پیش از این درخواست خود را از طریق کد دستوری #۶۳۶۹* وارد کرده باشید و بعد از بررسی همچنان مشمول دریافت یارانه معیشتی شناخته نشده باشید، با ورود به سامانه hemayat.mcls.gov.ir می‌توانید وضعیت گردش مالی اعضای خانواده خود را در سامانه مشاهده کنید. در این سامانه، مجموع واریزی خانواده شما در سال ۹۷، مجموع حقوق ماهانه، شغل و مدل خودرو اعضا و سرپرست خانواده قابل ملاحظه است. همچنین در این سامانه مجموع برداشتی از حساب اعضای خانواده در سه ماه از سال گذشته نمایش داده و با میانگین تعیین شده مقایسه می‌شود.
راهنمای اعتراض مجدد به دریافت نکردن یارانه معیشتی
اگر خانواده‌ای با وجود مشاهده اطلاعات مالی همچنان به دریافت نکردن یارانه معیشتی اعتراض دارد، یا اطلاعات ارائه شده را اشتباه می‌داند، می‌تواند در همین سامانه درخواست بررسی مجدد اطلاعات خانواده خود را ثبت کند. برای این کار کافی است گزینه درخواست بازبینی را انتخاب کنید. برای ثبت درخواست لازم است مجددا رضایت‌نامه‌ای را برای ستاد یارانه معیشتی تایید کنید که بر اساس آن شرایط دریافت یارانه معیشتی را مطابق ارقام اعلام شده دارید. همچنین با درخواست بازبینی رضایت می‌دهید که اطلاعات خانواده شماه در اختیار سازمان امور مالیاتی و نظام بانکی قرار بگیرد و مبنای تصمیم‌گیری درباره اخذ مالیات و ارائه تسهیلات باشد. اگر در پایان مشخص شود که متوسط درآمد ماهانه خانواده بیشتر از مبالغ اعلام شده است و مشمول دریافت یارانه معیشتی نیستید، علاوه بر اینکه بسته حمایتی را دریافت نخواهید کرد، بلکه یارانه نقدی ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی خانواده شما هم قطع خواهد شد. این یک تهدید صریح از طرف ستاد یارانه معیشتی است! بر اساس اطلاعات ارائه شده در سامانه یارانه معیشتی، درخواست شما دست کم تا شش ماه آینده بررسی خواهد شد و بعد از آن می‌توانید مجددا به سامانه وارد شوید و نتایج درخواست بازبینی را مشاهده کنید.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: یارانه سامانه یارانه معیشتی بنزین اقساط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۳۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهنمای راه اندازی خط تولید

خط تولید به یک سیستم تولید انبوه گفته می‌شود که در طی آن یک محصول یا خدمات به صورت مرحله‌ای و از طریق تجهیزات و نیروی انسانی مختلف ساخته می‌شود. خط تولید به شرکت این امکان را می‌دهد که با کاهش زمان و هزینه‌ها تولید بهتری داشته باشد.

یکی از نتایج انقلاب صنعتی، راه اندازی خط تولید بود که در زمینه‌های مختلفی مانند الکترونیک، خودروسازی و... مورد استفاده قرار می‌گیرد. راه اندازی خط تولید یک فرایند چالش برانگیز و پیچیده است و نیاز به طراحی، برنامه ریزی، تحلیل، اجرا و کنترل دارد. در این مقاله قصد داریم به مطالبی در زمینه راهنمای راه اندازی خط تولید اشاره کنیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این حوزه با ما همراه باشید‌.

مراحل راهنمای راه اندازی خط تولید

در این بخش به ۵ مرحله راه اندازی خط تولید اشاره می‌کنیم که شامل موارد زیر است:

تعیین نیازهای خط تولید انتخاب فناوری مناسب طراحی خط تولید اجرای خط تولید کنترل خط تولید

در ادامه به توضیح هر کدام می‌پردازیم:

مرحله اول: تعیین نیازهای خط تولید

مرحله اول از راهنمای راه اندازی خط تولید، تعیین نیازهای تولید است. پیش از هرچیزی برای راه اندازی خط تولید، باید محصولی که می‌خواهید تولید کنید را مشخص کنید. محصول مورد نظر باید چه ویژگی کمی و کیفی داشته باشد. چه بازار هدفی را در نظر دارید. چه ظرفیت تولیدی مورد نظر شماست. این موارد می‌تواند شما را در جهت طراحی خط تولید کمک کند.

مرحله دوم: انتخاب فناوری مناسب

پیش از راه اندازی خط تولید، باید فناوری‌های مناسب برای فرایندهای تولید، ذخیره سازی، بسته بندی، حمل و نقل و... را انتخاب کنید. این فناوری می‌تواند شامل دستگاه‌های خودکار، نیمه خودکار یا دستی باشد‌. همچنین باید توجه داشته باشید که فناوری‌های انتخاب شده با یکدیگر سازگاری داشته باشند و قابل اتصال و تعویض باشند.

مرحله سوم: طراحی خط تولید

طراحی خط تولید شامل تعیین مکان، شکل، ابعاد، ترتیب فرایندهای تولید و همچنین فضای لازم برای آن‌ها است. در این مرحله از راه اندازی خط تولید می‌بایست به فاکتورهای مهمی همچون زمان سیکل، جریان مواد، اشغال فضا، ضایعات، زمان تعویض، بهداشت و... توجه کنید. مهم‌ترین هدف از طراحی خط تولید افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و همچنین بهبود کیفیت است.

مرحله چهارم: اجرای خط تولید

پس از مرحله خط تولید، می‌بایست به مرحله اجرای خط تولید بپردازید. در این مرحله باید خریداری فناوری‌های انتخاب شده، نصب و راه اندازی آن را انجام دهید. در این مرحله باید نیروی انسانی مورد نیاز را استخدام کنید. همچنین درصورت رو به رو شدن با مشکلات مالی، انسانی و یا فنی، باید با انتخاب راه حل های مناسب به مشکلات پاسخ دهید.

مرحله پنجم: کنترل خط تولید

پس از اجرای مرحله چهارم، مرحله پنجم از راهنمای راه اندازی خط تولید، کنترل آن است. در این مرحله باید عملکرد خط تولید مورد ارزیابی قرار گیرد. برای این کار باید به تعریف و اندازه گیری معیارهای سنجش عملکرد خط تولید بپردازید. این معیارها معمولا شامل بهره وری، سودآوری، کیفیت، هزینه‌ها، کارایی و..‌. هستند.

کنترل کیفیت خط تولید چیست؟

کنترل کیفیت شامل آزمایش واحدهای محصول و تعیین این مسئله که آیا آن‌ها با مشخصات محصول نهایی مطابقت دارند یا خیر، می‌شود. مهم‌ترین هدف از انجام این آزمایش، تعیین هرگونه نیاز جهت اقدامات اصلاحی در مسیر فرایند تولید است. یک کنترل کیفیت مناسب به سازمان‌ها کمک می‌کند تا در جهت پاسخ به تقاضای مشتریان خود به صورت مطلوب عمل کنند و محصولات بهتری را ارائه کنند. تعریف کنترل های مشخص و به خصوص، از جمله جنبه‌های مهم کنترل کیفیت است.

برنامه ریزی تولید در راهنمای راه اندازی تولید

برنامه ریزی تولید نوعی فرایند است که شامل تعیین استراتژی‌ها، کنترل فرایند‌های تولیدی، زمان‌بندی ها و... در جهت بهبود کیفیت محصول است. این فرایند به کسب و کارها در جهت بهینه کردن منابع خود کمک می‌کند. به عبارتی دیگر، به تدوین راهنمای طراحی تولید یک محصول یا خدماتی دیگر که به سازمان‌ها در جهت بهره‌وری فرایند تولید کمک می‌کند، برنامه‌ ریزی تولید گفته می‌شود. از این رو برنامه ریزی تولید یکی از گام‌های مهم و اساسی در راهنمای راه اندازی خط تولید به شمار می‌رود.

نرم افزار erp چه نقشی در خط تولید دارد؟

نرم افزار erp یا همان برنامه ریزی منابع سازمان، یک سیستم نرم افزار ماژولار است که با هدف یکپارچه سازی فرایند‌های اصلی کسب و کارها در سیستم واحد، طراحی و تولید شده است. این نرم افزار شامل مولفه‌های اصلی یک نرم افزار است که معمولا با نام ماژول شناخته می‌شوند. آنچه نرم افزار erp را از دیگر نرم افزارها متمایز می‌کند، یک پایگاه داده مشترک است که با استفاده از ماژول‌های مختلف به اطلاعات دسترسی پیدا می‌کنند. برخی از این ماژول‌ها با دیگر ماژول‌های درگیر در فرایند کسب و کار به اشتراک گذاشته شده‌اند.

چطور می‌توان خط تولید یک شرکت را مدیریت کرد؟

در هنگام مدیریت خط تولید، می‌بایست به برخی عوامل مهم توجه کافی داشته باشید. در این‌جا قصد داریم شما را با این عوامل آشنا کنیم. به صورت کلی از جمله عواملی که در مدیریت خط تولید یک شرکت موثر است، عبارت است از:

افزایش میزان شفافیت سازی در فروش و استراتژی بازاریابی درک راه و روش بازاریابی و روش چگونه فروختن غرق شدن در کار با اشتیاق و علاقه فراوان عمل کردن و وارد کار شدن( اجرای نتایج) چگونه می‌توان یک خط تولید با راندمان و بازدهی بالا ایجاد کرد؟

در این قسمت از مقاله می‌خواهیم شما را با مواردی که در راندمان و بازدهی بیشتر خط تولید موثر هستند، آشنا کنیم. جهت کسب اطلاعات گسترده‌تر، در ادامه با ما همراه باشید.

برنامه ریزی دقیق جهت جلوگیری از موانع پایبندی به برنامه ریزی انجام شده تهیه نرم افزارهای به روز و جدید ارتقای سطح بین مهندسی و تولید مراقبت از تجهیزات و سالم نگه داشتن آن‌ها جمع بندی

در این مقاله به بررسی راهنمای راه اندازی خط تولید، تعریف مفهوم خط تولید و مباحثی از این دست پرداختیم. استفاده از فناوری و تکنولوژی‌های نرم افزاری برای مدیریت خط تولید الزامی است. به همین جهت نرم افزار. SAP ERP گزینه‌ای مناسب برای این بخش است. برای آشنایی بیشتر با این محصول می‌توانید با مجموعه Msys به آدر سایت https://www.msys.ir/ در ارتباط باشید. این مجموعه فعالیت ابتدایی خود را با هدف ارائه دیدگاه‌های erp و همچنین معرفی محصولات تراز اول دنیا آغاز کرده است. امروزه استفاده از سیستم‌های نرم افزارهای ناکارآمد و قدیمی، مانع رشد و پیشرفت بسیاری از شرکت‌های داخلی می‌شود. از این رو سعی کنید از طریق سیستم‌های نرم افزاری امروزی و کارآمد، در راه اندازی خط تولید شرکت یا کسب و کار خود، به صورت مطلوب عمل کنید.

دیگر خبرها

  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای
  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • ثبت نام فروش نقدی ایران خودرو / تحویل ۹۰ روزه پس از ثبت نام در سامانه یکپارچه
  • دلیل اعتراض طلافروشان به پرداخت مالیات/ طلافروشان عامل تورم اند؟