Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رفاه وزارت کار گفت: تعداد جاماندگان و یا افرادی که در دهک دهم پردرآمد هستند ۷ میلیون برآورد می‌شود که از دریافت یارانه کمک معیشتی جا ماندند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، داریوش ابوحمزه در ارتباط با بخش خبری ساعت ۱۴ در مورد اینکه گفته می‌شود یارانه کمک معیشتی برای برخی افراد واریز نشده است، گفت: کسانی که یارانه کمک معیشتی برایشان واریز نشده، می‌توانند در سامانه‌ای که اعلام شده است، اعتراض خود را ثبت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین گفت: یارانه کمک معیشتی به افرادی که در دهک‌های یک تا ۹ درآمدی قرار دارند، واریز شده است، به گونه‌ای که برای سه دهک کم‌درآمد ۴۰۰ هزار تومان و برای ۶ دهک پردرآمد ۳۰۰ هزار تومان واریز شده و دهک دهم که افراد پردرآمد هستند، اصولاً واریزی برایشان صورت نگرفته است.

به گفته ابوحمزه، کسانی که به دلایل مختلف یارانه نمی‌گیرند، مثلاً افرادی بوده‌اند که در سال ۹۲ پدر خانواده از دریافت یارانه انصراف داده و فرزندان آن پدر که بعدا ازدواج کرده و تمکن مالی هم ندارند جزو جاماندگان به شمار می‌روند و طبق قانون این افراد می‌توانند تقاضای خود برای دریافت یارانه را در سامانه سازمان هدفمندی یارانه‌ها ثبت کنند که بعد از بررسی اگر در دهک درآمد نباشند، مشمول دریافت یارانه خواهند شد.

معاون وزیر تعاون همچنین در مورد مشکل بالا نیامدن سایت وزارت رفاه گفت: پیش‌بینی‌های پشتیبانی فنی انجام شده است و قرار بر این بود که سامانه به یک میلیون مراجعه به صورت هم‌زمان هم بتواند پاسخ دهد، اما تعداد مراجعات بیشتر شد، در عین حال تلاش می‌کنیم سامانه را ارتقا دهیم.

وی گفت: همکاران ما در سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها نیز شبانه‌روز تلاش می‌کنند تا سامانه سازمان هدفمندی برای ثبت‌نام جاماندگان یارانه باز شود. در حال حاضر ۷ میلیون نفر جامانده از یارانه هستند که ممکن است تعدادی از آن‌ها تقاضا برای دریافت یارانه داشته باشند.

وی تأکید کرد: در حال حاضر سامانه پایگاه رفاه ایرانیان با وجود تراکم ورود مردم در دسترس قرار دارد، اما این سا مانه فقط برای ثبت اعتراض نسبت به دهک‌های درآمدی است و درخواست‌ها برای افراد جامانده باید از طریق سامانه سازمان هدفمندی پیگیری شود.

ابوحمزه این اطمینان خاطر را به جاماندگان یارانه معیشتی داد و گفت:‌همکاران ما در سازمان هدفمندی یارانه‌ها تلاش می‌کنند، سامانه‌ای برای ثبت تقاضا برای دریافت یارانه را به زودی در دسترس قرار دهند.

وی همچنین گفت: آمار کسانی که تمکن مالی آن‌ها تغییر پیدا کرده زیاد نیست، چون تمکن مالی در کوتاه‌مدت تغییر پیدا نمی‌کند و در حال حاضر هیچ‌کس از یارانه‌بگیران حاضر حذف نشده است، اما اگر کسانی نسبت به دهک‌بندی خود اعتراض داشته باشند، می‌توانند در سامانه پایگاه رفاه ایرانیان ثبت کنند و هر شش ماه یکبار بررسی دهک‌های درآمدی انجام می‌شود.

ابوحمزه از مردم خواست، در ورود به سامانه عجله نداشته باشند و می‌توانند طی روز‌های آینده مراجعه کنند تا ما بتوانیم خدمات بیشتری به تعداد افراد بیشتر ارائه کنیم. همچنین سامانه سازمان هدفمندی هم به زودی در اختیار جاماندگان قرار می‌گیرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دریافت یارانه یارانه کمک معیشتی سازمان هدفمندی سامانه سازمان هدفمندی یارانه کمک معیشتی دریافت یارانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۲۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، طبق اعلام بانک مرکزی، دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند می‌توانند سهمیه ارزی دریافت کنند.

بیشتر بخوانید:

مبلغ این سهمیه ۱۳ هزار یورو و به صورت سالیانه است که در وجه دانشگاه واریز می‌شود. علاوه بر این بابت هزینه‌های اقامت نیز حداکثر ماهیانه ۱۵۰۰ یورو به فرد دانشجو و ۵۰۰ یورو به ازای هر عضو همراه دانشجو (تنها همسر و فرزندان)، پرداخت می‌شود.

برای دریافت این سهمیه ارزی دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت علوم باید به سامانه سجاد (سامانه جامع امور دانشجویان) و دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت بهداشت نیز باید به سامانه موحد (سامانه تسهیلات ارزی و مشمولین مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت) مراجعه کنند و مراحل تشکیل پرونده خود را انجام دهند.

در نهایت پس از تایید شدن مدارک دانشجوی متقاضی، کد مرکز مبادله ارز و طلای ایران برای دانشجوی متقاضی پیامک می‌شود و برای دریافت ارز دانشجویی باید به یکی از شعب منتخب بانک ملی که اسامی آن در سایت این بانک موجود است، مراجعه کند.

گفتنی است؛ این ارز فقط به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که تحصیل آنها به صورت حضوری و تمام وقت است و شامل دوره‌های غیر حضوری و پاره وقت نمی‌شود.

همچنین برای دریافت ارز دانشجویی باید دانشگاه محل تحصیل دانشجو مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت باشد.

دانشجویان متقاضی سهمیه ارز دانشجویی برای مشاهده اسامی دانشگاه‌های مورد تایید نیز باید با توجه به رشته تحصیلی خود به سامانه‌های سجاد (وزارت علوم) و موحد (وزارت بهداشت) مراجعه کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229430 برچسب‌ها ارز

دیگر خبرها

  • فردا آخرین مهلت دریافت مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ است
  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • لزوم ثبت قرارداد اجاره مسکن در سامانه خودنویس
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای
  • لزوم ثبت قرارداد ‌اجاره‌ مسکن در سامانه خودنویس
  • طرح فجرانه کالابرگ ادامه پیدا می‌کند؟
  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • شناسه یکتا در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند